top of page

XIULIT

Xiulit naix a Torregrossa l'estiu de l'any 2022 a l'antiga Ca la Roseta o Cal Carreter. Consta d'una sala amb parquet, ideal per a poder descalçar-se i submergir-se en una estona de música per a tots els sentits.

Xiulit naix de la necessitat vital de l'Heura Gaya, i moltes famílies que així ho han manifestat,  de poder acompanyar els viatges musicals de cadascú de la manera més respectuosa possible, sense exigències en els temps d'aprenentatges ni en els currículums, sinó tenint en compte les necessitats i interessos de cada alumne.

Volem que l'estona setmanal que decidiu dedicar a l'aprenentatge musical, sigui un espai de gaudi i de creixement personal.
 

17847360419300363.jpg

HEURA GAYA

Em considero una apassionada de la música, tant en la vessant interpretativa, com en la docència.
Fa més de 15 anys que em dedico a l'ensenyament de la música i he treballat en nombroses escoles d'arreu del país (Aula de Sons de Reus, Aula de Música Tradicional de la Generalitat, Escola Municipal de Tarragona, Escola municipal de Mollerussa, ...) També fa més de 15 anys que em dedico a portar la meva música als escenaris i també a places i carrers.
Soc llicenciada a l'Esmuc en l'especialitat d'interpretació de la gralla, obtenint Matrícula d'Honor en el projecte final dedicat a la composició per a gralla, he cursat estudis superiors de Cant Clàssic a la mateixa escola, i anteriorment vaig fer estudis superiors de Belles Arts a la UB, també tinc el  Màster en educació secundària en l'especialitat de Música. M'he format amb metodologia Dalcroze i Estill Voice Trainning, i he realitzat nombroses formacions en música tradicional, pedagogia musical i música clàssica.
 

bottom of page